bosch дизель сервіс

Бош Дизель Сервіс Тахосервіс



Тахосервіс Бош Дизель Сервіс - послуги з ремонту вантажних автомобілів

Основна наша перевага в спеціалізації і компетентності персоналу при виконанні робіт з ремонту паливних систем, тахографів, електрообладнання. Поглиблена діагностика кваліфікованими майстрами - запорука гарантованого виявлення причини несправності. Усі ремонти проводяться за заводською технологією з офіційною Гарантією від Bosch. 



Бош Дизель Сервіс для дизельных вантажних авто в Києві

Bosch Diesel Service

- офіційний дизельний сервіс Бош ремонт дизельних паливних систем, дизельних форсунок і ТНВД

перейти на сторінку
СТО для Вантажівок Тахосервіс

Вантажне СТО

- послуги з діагностики та ремонту автомобілів. Діагностика і ремонт електронного обладнання

перейти на сторінку
Тахосервіс

Тахосервіс

- Сервіс по ремонту та обслуговуванню тахографів в Києві - працюємо з 2003 року

перейти на сторінку

Послуги Бош Дизель Сервіс:

 

Плд секцияДіагностика та ремонт PLD секцій

Наші переваги

Офіційний Bosch Дизель сервіс

Офіційний Бош Дизель Сервіс 

Сертифіковане обладнання Bosch. Компетентний, навчений персонал. Оригінальні запчастини та технології ремонту.
Гарантія

Гарантія

Гарантія на виконані ремонтні роботи та запасні частини.

Нашим пріоритет - надійність

Наш пріоритет - надійність

Багаторічний досвід, професіоналізм, сумлінне ставлення до виконання регламенту та процедур з технічного обслуговування та ремонту.
Зручна форма оплати і співробітництва

Зручна форма оплати і співробітництва

Безготівкова (з ПДВ) і готівкова форму розрахунку, робота з укладенням довгострокових договорів. Ми піклуємося про автомобілі наших клієнтів. 
 

Звертайтеся в офіційний BOSCH Diesel Service в Києві!

 З 2008 року наша компанія розвиває напрямок діагностики та ремонту дизельних паливних систем сучасних вантажних автомобілів.  У 2014 році ТОВ "Тахосервіс" пройшов авторизацію за міжнародними стандартами та отримав статус офіційного Bosch Дизель Сервісу. Тепер ми на європейському рівні проводимо ремонт компонентів дизельної паливної апаратури. З часом ми стали офіційним гарантійним сервісним центром BOSCH для дизельних компонентів. Діагностика та ремонт паливних насосів ПНВТ Common Rail, ремонт дизельних форсунок інжекторів Common Rail (виробництва Bosch) стали ще одним важливим напрямком діяльності підприємства. Глибокі знання, практичний досвід, сумлінне ставлення до роботи, сучасне обладнання  дозволяє нашим майстрам в короткі терміни виявити проблеми з паливною апаратурою вантажних дизельних автомобілів і ефективно їх усувати. При цьому не використовуємо ніяких «народних» методів ремонту. Ми забезпечуємо заводський ремонт, у результаті  якого відновлений компонент має ресурс аналогічний новому заводському виробу. Звертаючись на наш Бош Дизель Сервіс у Києві на вулиці Малинська,1 Ви гарантовано отримаєте послуги з ремонту ТНВД (ПНВТ - паливних насосів високого тиску) і дизельних форсунок (інжекторів) найвищої якості.

Відремонтувавши у нас на СТО свій автомобіль або дизельні компоненти Ви будете повністю впевнені у результаті, високій якості послуг за адекватною ціною.

Дизель Сервіс Тахосервіс - Ваш професійний партнер в ремонті паливної дизельної апаратури!

Основна спеціалізація:

Бош Дизель Сервіс для підприємств

Ми готові до співпраці і обслуговування великих парків автомобілів з паливною системою Common Rail (Евро-5, Евро-6)

Співпраця з нами дозволить Вам:

  • зберегти і заощадити кошти на діагностику і ремонт паливної апаратури. Вам не доведеться їздити по різних СТО. Ми маємо найсучасніше обладнання і кваліфікований, навчений персонал і зробимо це для вас у одному місці
  • виявити серйозні проблеми з паливною системою на ранніх стадіях. Діагностика та усунення несправності давть можливість попередити вихід ладу двигуна і подальші витрати на заміну або відновлення його працездатності
  • скоротити час простою автомобіля через несправність дизельних паливних систем і збільшити пробіг автомобіля без ремонту
  • найскладніший ремонт дизельної апаратури ми зможемо виконати в найкоротші терміни, тому що маємо всю необхідну матеріально-технічну базу, досвід і знання
  • ми забезпечимо Вам якісний ремонт, тому що використовуємо тільки оригінальні запасні частини і технології ремонту
  • Ви зекономите на ремонті, тому що ми зможемо точно визначити несправні компоненти та запропонував ремонт тільки в тому обсязі, який необхідний.

Бош Дизель Сервіс для СТО

Правда ж Вам доводилося стикатися з такими проблемами:

  • Відмовляти клієнтам, не беручи в ремонт їх дизельні автомобілі або компоненти дизельних паливних систем?
  • З'ясовувати стосунки з незадоволеним клієнтом, який повернувся на сервіс з тим, що після проведеного ремонту двигуна автомобіль не став краще працювати, втратив потужність або димить. Якщо усунути несправність не вдалося, ви можете втратити клієнта.
  • Все більш складний ремонт дизельних паливних систем вимагає дорогих виробничих потужностей та істотних вкладень на придбання обладнання. Для роботи на такому обладнанні потрібен спеціально підготовлений персонал. А це, у свою чергу, також потребує значних витрат на оплату праці та вкладення в  підтримання складу запасних частин.

Ми пропонуємо вирішити Ваші проблеми:

  • За Вашою заявою ми охоче виконаємо всі роботи, пов'язані з діагностикою та ремонтом дизельних паливних систем Common Rail (форсунки, ТНВД).
  • Ціна робіт буде погоджено з урахуванням результатів діагностики. Є можливість різних варіантів оплати, включаючи безготівковий розрахунок для юросіб з ПДВ.
  • Якщо Ви не впевнені  або сумніваєтеся в якості відремонтованих дизельних компонентів на інших сервісах, ми з високою точністю їх перевіримо на стенді та видамо Протокол перевірки, а Ви зможете уникнути неприємних ситуацій з клієнтами.
  • У результаті діагностики форсунок, ми точно визначимо ті, які не придатні до експлуатації. Це стане додатковою мотивацією для клієнта їх замінити на Вашому сервісі.
  • Ви зможете використовувати наші технічні можливості для отримання експертного висновку в разі виходу із ладу інжекторів дизельних паливних систем Common Rail.
  • Ми забезпечимо Вам надійну гарантію на відремонтований компоненту разі виникнення гарантійного випадку.
  • В результаті нашої співпраці Ви зможете розширити свої можливості, і запропонувати Вашим клієнтам комплекс послуг гарантованої якості, якими вони будуть задоволений.

Чи є відмінність між Бош Дизель Сервіс і Бош авто Сервіс?

Так є. Основна різниця полягає в тому, що концепція станцій технічного обслуговування СТО Bosch Service орієнтована на комплексне обслуговування легкових автомобілів. На Бош авто Сервісах для клієнта може бути доступний широкий спектр робіт - від ТО автомобіля і ремонту ходової до ремонту двигуна, КПП, електрообладнання, у тому числі і для автомобілів з дизельними двигунами. Але якщо для легкових автомобілів з бензиновими двигунами Бош сервіс може забезпечити повний комплекс робіт по діагностиці і ремонту паливної системи, то для дизельного автомобіля можуть бути встановлені обмеження. На Бош автосервісі не перевіряють, і не ремонтують окремо компоненти дизельної паливної апаратури.

Діагностика та ремонт дизельних форсунок і дизельних паливних насосів (ТНВД) спеціалізація Бош Дизель Сервісів. Насамперед, вони зорієнтовані на компонентах паливної апаратури дизелів. Для якісного ремонту дизельної паливної апаратури Бош дизель сервіси мають спеціальні умови для роботи і ремонту дизельних компонентів. При цьому, для ремонту компонентів Бош сервіс повинен звертатися на Бош Дизель Сервіс. У той же час Бош Дизель Сервіс може проводити повний комплекс (при наявності ремонтної зони СТО) робіт з діагностики і ремонту дизельної паливної апаратури дизельного автомобіля від початку до кінця "під ключ". На нашому СТО Бош дизель Сервіс Тахосервіс є всі можливості і умови для ремонту компонентів дизельних автомобілів. Наша спеціалізація - ремонт паливних систем і компонентів вантажних автомобілів.

ТахоСервіс®
Про нас | Гарантії